OVER ONS

Geschiedenis

Juni 2006, begon Pieter Langendijk met zijn eigen bar. Va 2012 is hij zijn eigen bier gaan maken en eind 2019 heeft hij zijn bar verbouwd tot een puike bierbar 3.0. BREWBOYSBAR opent maart 2020 zijn deuren. Dé plek voor unieke overheerlijke craft bieren, alleen te krijgen in BREWBOYSBAR.

De Naam

We willen niet alleen een bar zijn waar bieren ontstaan, maar een plek waar veel meer kan ontstaan. We blijven jong en open om te ontdekken. We zijn een sociaal knooppunt waar je samen komt. We zijn een plek voor liefhebbers van speciaalbier en craftmanship. Pieter ziet BREWBOYSBAR als een speeltuin om samen te spelen/creëren. The spot where craft meets art.

De mens

Pieter Langendijk begon zijn carrière in de horeca als afwasser. Maar hij had één grote droom, om ooit zijn eigen zaak te starten. Na hard werken, veel sparen en vele banen later is het hem gelukt. Zijn eerste en enige horecazaak destijds Langendijk Eetcafé werd geopend. Al zijn hele leven lang is hij ondernemer en naast de bar heeft hij ook een biermerk en een rollende bierbar opgezet. En samen met zijn vrouw runnen ze ook een guest huis.

BREWBOYSBAR IN HET KORT

Naast de enige molen in het centrum van Amsterdam, op het randje van oost vind je BREWBOYSBAR, een puike bierbar 3.0!

BREWBOYSBAR in het lang

BREWBOYSBAR – waar craft en kunst samenkomen –
In de zomermaanden bij BREWBOYSBAR geniet je van Bfest. Op Bfest beleef je een micro festival-strandtent-vibe. Zelfgemaakte bieren en frisdranken gaan hand in hand met Dutch Street Food.
En omdat muzikale begeleiding niet kan ontbreken, vullen aangename geluidsgolven je oren.
We zitten in een los staand pand met 2 terrassen, aan het water en toch in het centrum van Amsterdam.
Op de tap hebben we alleen onze eigen craft bieren en een paar vrienden bieren. Uit de open keuken komen bekende en onbekende Hollandsche happen en de grote selectie aan DJ’s verzorgen de muzikale bijdrage. Kom genieten op één van onze verwarmde overdekte terrassen, binnen bij de houthaard of in de foodcourt bij de open keuken. We zijn een strandtent in de stad. De terrassen zijn intiem en beschut door veel groen. Ondanks de nieuwe manier van bestellen via qr-codes, staat ons personeel altijd voor je klaar. Zelfs in de winter is het feestelijk genieten!

bier

Wij houden alleen van craft bier. We maken zelf een paar bieren exclusief voor onze BAR. Uit een paar andere kranen vloeit lokaal craft bier van onze vrienden.

dranken

In onze bierbar 3.0 serveren wij ook mooie wijnen en klassieke cocktails. Al 16 jaar zijn er onze huisgemaakte frisdranken en barista koffie naar keuze. En als de voetjes van de vloer gaan kan je altijd nog een klein shotje Jenever nemen 😉

muziek

Muziek is misschien wel de hoogste vorm van kunst. Kunst die iedereen kan raken -de taal van je hart. Onze muziek lijsten zijn met zorg samengesteld om te verrassen, te raken, te ontspannen en om op weg te dromen of aangenaam blij van te worden. DJ’s en Labels die elke dag voor extra muzikale begeleiding zorgen, brengen allemaal hun eigen stijl en sfeer, tot in de kleine uurtjes om jou te bewegen.

BFEST

Samen met jou maken we BFEST. Een intiem festival in het centrum van Amsterdam -elke week met verschillende partners. De food-flavours verrassen telkens weer. Passende Cocktails en elke dag DJ’s voor de muzikale begeleiding. Alles afgetopt met de vaste waarden van BREWBOYSBAR – craft beer en happy staff 😊.

WITTY’S WEDNESDAY

Elke derde Woensdag van de maand onder begeleiding van Witty is er podium voor de muzikale creatieven onder ons.

MAANDAG HORECA AVOND

En elke maandag zijn we open. Vooral om onze horeca collega’s te treffen om eindelijk samen en drankje te doen

Fotografie